Bruidskleding op maat

Jouw speciale dag nog magischer maken? Dat doe je in een unieke bruidsjurk die helemaal past bij jou. Deel je dromen en wensen, en ik laat je stralen op jouw huwelijk.

Bohemian White

Maatwerk voor bruidskledij

Je doet alles om van je huwelijksdag een onvergetelijke belevenis te maken. Je kiest de perfecte locatie, denkt na over een thema en zoekt passende decoratie. Het plaatje wordt helemaal compleet met een trouwjurk op maat. Want dankzij maatwerk ben je zeker dat je jurk helemaal aansluit bij wie jij bent en wat jij wilt. Je kleed zit als gegoten, zodat jij je de hele dag comfortabel voelt.

Bij het plannen van je huwelijk kan heel wat stress komen kijken. Ook je bruidsjurk kiezen, is niet altijd eenvoudig. Zeker als je voor maatwerk gaat. Dat begrijp ik. Daarom doe ik alles om je gerust te stellen in aanloop naar je grote dag.

in enkele stappen naar jouw ideale trouwjurk

Tijdens een kennismakingsgesprek overlopen we in alle rust jouw wensen en ideeën voor je bruidskledij. Neem zeker afbeeldingen mee van zaken die jij mooi vindt, die je doen wegdromen en die je comfortabel lijken.
Vervolgens zoeken we de juiste stoffen in mijn ruime assortiment of bij de leverancier. Ik denk met je mee om tot een ontwerp en combinatie te komen die jou laten schitteren.

Voordat ik aan de slag ga, meet ik je nauwkeurig op. Zo past jouw trouwjurk straks perfect. Ik maak een proefmodel van je jurk. Dat is de basis om tot het finale ontwerp te komen.
Tijdens het maakproces nodig ik je enkele keren uit voor een tussentijdse pasbeurt. Zo kan ik rekening houden met eventuele wijzigingen en bijkomende wensen.

Na een laatste pasbeurt en eventuele laatste aanpassingen krijg je de jurk van je dromen mee naar huis. In een kledinghoes, zodat je kleed proper blijft – en het ontwerp een verrassing blijft voor je partner.

Feestkleding voor stralende bruiden

Wil jij op je huwelijksdag stralen in een unieke, handgemaakte bruidsjurk op maat?
Laat mij je droom werkelijkheid maken!

Wil je meer weten over mijn eigen collectie feestkleding voor bruiden?

Of heb je een outfit gezien die je graag wilt laten personaliseren?

Of spring eens binnen als je in de buurt van Diest, Zichem, of Scherpenheuvel of Aarschot bent.
About Wings ligt op 30 minuten rijden van Hasselt en Leuven.