Mijn eigen collectie feestkleding voor kinderen

Je eigen feestkleding voor kinderen ontwerpen is bijzonder spannend en boeiend! Eén keer per jaar giet ik alles wat ik heb gehoord, gezien, gevoeld, ervaren en beleefd in een eigen collectie.

Bohemian White

Mooi, comfortabel én praktisch

Hoe ik zo’n collectie aanpak? Wel, ik haal het kind in mezelf naar boven en koppel haar dromen, wensen en verwachtingen aan mijn expertise als ontwerpster en levenservaring als mama van vier. Vanuit mijn creativiteit en behendigheid tover ik vervolgens prachtige jurkjes, rokjes, hemdjes en bloesjes tevoorschijn.

Zo kom ik tot een collectie van feestelijke kinderkleding voor communies, lentefeesten, groeifeesten of bruiloften. Een collectie waarbij mooi en comfortabel de sleutelwoorden zijn. De pasvorm pas ik aan, zodat de outfit je kind als gegoten zit. Je krijgt een outfit die je kind ook na het feest nog kan dragen.

Feestkleding voor wonderwezentjes én wijsneusjes

Mijn eigen collectie is er vooral voor wonderwezentjes die verliefd worden op de outfit die ze zien. Maar ook voor wijsneusjes die graag nog enkele persoonlijke toetsen toevoegen aan een creatie.

Ik luister met veel plezier naar de wensen van je kind en verwerk ze tot een ensemble dat helemaal is zoals hij of zij het ziet. WOWsome memories gegarandeerd!

Wild child

Wil je meer weten over mijn eigen collectie feestkleding voor kinderen?

Of heb je een outfit gezien die je graag wilt laten personaliseren?

Of spring eens binnen als je in de buurt van Diest, Zichem, of Scherpenheuvel of Aarschot bent.
About Wings ligt op 30 minuten rijden van Hasselt en Leuven.