De missie en visie van About Wings

Mijn missie

Bij About Wings zet ik het unieke verhaal van jouw kind centraal om zo samen prachtige herinneringen te creëren. Alles gaat zo snel en is zo vluchtig, waardoor we vaak geen ruimte meer hebben om stil te staan bij kleine zaken of wensen.

Daarom maak ik echt tijd om unieke kinderkleding en gepersonaliseerde accessoires te ontwerpen voor de mooiste momenten in het leven, zoals een geboorte, babyborrel, communie, lentefeest, bruiloft, of verjaardag.

Als ontwerpster vertaal ik de kledingwens van je kind – met aandacht voor het thema of de gelegenheid – naar een echte WOW: een droomoutfit die eruit springt. Daarnaast maak ik met veel liefde gepersonaliseerde kronen, verjaardagslingers, dekentjes, turnzakjes en luiertassen. Met heel mijn hart ontwerp ik van wens tot wonder … ook voor wijsneusjes.

Mijn visie

Met About Wings wil ik je meenemen in het unieke verhaal van kinderkleding of accessoires ontwerpen en maken. Ik wil je de mogelijkheid geven om samen iets te creëren waarbij jij en je kind dromen mogen verwoorden. Voor elk wonderwezentje, wijsneusje of wensdenkertje maak ik van elke wens een WOW die voor altijd in het geheugen zal blijven hangen.

Elk kledingstuk is uniek en ontstaat vanuit jouw bewuste, duurzame keuze om niet mee te gaan in de gewoonten van de wegwerpmaatschappij. Ik geloof in slowfashion in plaats van massaproductie. Dat geeft ons de kans om samen een verhaal te schrijven met een prachtig ontwerp in de hoofdrol. Een ontwerp en creatie waaraan je veel plezier beleeft en later met een heel warm gevoel naar zult terugkijken. Together we create WOWsome memories!

Wil je meer weten over mijn ontwerp- en naaiatelier?

Of spring eens binnen als je in de buurt van Diest, Zichem, of Scherpenheuvel of Aarschot bent.
About Wings ligt op 30 minuten rijden van Hasselt en Leuven.