Over Katrien

“Never stop creating beautiful things.”

Hallo, ik ben Katrien. Gepassioneerd door mooie stoffen en materialen. Verwonderd over de creaties die hiermee gemaakt kunnen worden. Alle ingrediënten om vleugels aan jou of je oogappel te kunnen geven. In mijn atelier is het helemaal ‘About Wings’.

WOWsome memories creëren

Ik ben flexibel in mijn creativiteit. Ik kijk verder dan wat voor de hand ligt en laat mijn fantasie de vrije loop. Zo kom ik tot unieke ontwerpen die ik met mijn expertise in haute-couturetechnieken en mijn voorliefde voor stoffen van hoogwaardige kwaliteit vertaal naar unieke outfits voor WOWsome memories.

Voluit genieten van handwerk

Handwerk heeft me altijd gepassioneerd. Als kind was ik altijd aan het knutselen. De fijne motoriek, een idee in je hoofd werkelijkheid zien worden, complimenten krijgen om wat je gemaakt hebt, … ik heb er altijd voluit van genoten.

Kinderen gelukkig maken als extra dimensie

Als volwassene wilde ik nog een dimensie toevoegen aan mijn passie: kinderen gelukkig maken met handgemaakte, gepersonaliseerde en feestelijke kinderkleding die past bij hun uiterlijk én karakter. Dus volgde ik een drie-jarige opleiding tot vervaardiger van kinderkleding. Ik verdiepte me in haute-couturetechnieken en richtte met About Wings mijn eigen ontwerp- en naaiatelier op.

Betoverende bruiden

Een volgende stap in mijn verhaal kwam er met bruidskleding. Mijn ervaring met ambachtelijk maatwerk en fijne materialen zet ik ook graag in om grote dromen werkelijkheid te helpen worden. Een bruidsjurk op maat, helemaal volgens jouw wensen, maakt je speciale dag nog magischer.

Samen dromen realiseren

Vandaag heb ik mijn droom gerealiseerd. En met die droom maken anderen nu hun dromen waar. Het geeft me een warm gevoel om samen met jou en je kind de weg naar een unieke creatie te bewandelen en jou of je oogappel te zien stralen van geluk in een betoverende outfit.

Wil je meer weten over mijn ontwerp- en naaiatelier?

Of spring eens binnen als je in de buurt van Diest, Zichem, of Scherpenheuvel of Aarschot bent.
About Wings ligt op 30 minuten rijden van Hasselt en Leuven.